fredag 13 september 2013

Det är nu stödet behövs som mest


Hösten närmar sig med stormsteg och så även slutklämmen på seriespelet för våra fotbollslag. Såväl herrlaget som damlaget är inblandade i rafflande strider kring strecket – tyvärr inte det roliga strecket till uppflyttning utan strecket där serietillhörigheten ska försvaras.


Och det är nu lagen behöver ditt stöd som mest. Så kom ned till idrottsplatsen och heja fram de randiga till tre poäng och tveka inte att åka på en utflykt när våra lag spelar viktiga bortamatcher, så att vi även nästa år kan ha damlaget i division 2 och herrarna i division 6.


Fyra matcher återstår för herrarna och redan i dag klockan 13 är det dags för hemmamatch mot Spjutstorp, laget som är närmast ovanför oss i tabellen. Vid seger är vi bara två ynka poäng bakom dem och har minst säkrat en kvalplats. Vid förlust kan vi i princip sikta in oss på kval så det är viktiga pinnar som står på spel.

Så här ser resterande spelschema ut för herrarna:

14 september kl 13: Köpingebro IF-Spjutstorps IF
22 september kl 14: Borrby IF-Köpingebro IF
28 september kl 13: Köpingebro IF-FC Österlen
5 oktober kl 15: Glemmingebro IF-Köpingebro IF





För damerna är goda råd dyra i slutspurten då man hamnat i ett prekärt läge under strecket, men laget visade god moral och plockade tre livsviktiga poäng senast då Wä besegrades på hemmaplan. Det var för övrigt också nye tränaren Leif Larssons första seger i KIF – den första av många hoppas vi.
Även damerna spelar i dag lördag, borta mot Hörby FF med start klockan 15. En seger är nästan ett måste om vi ska göra oss förhoppningar om nytt kontrakt, så låt oss hålla tummarna och stötta tjejerna med allt vi har i de sista tre matcherna som spelas enligt följande:

14 september kl 15: Hörby FF-Köpingebro IF
21 september kl 13: Köpingebro IF-IFÖ Bromölla
28 september kl 12.30: Wä IF-Köpingebro IF



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar