fredag 18 januari 2013

köpingebroif.se snart ett minne blott

Har du lagt till www.köpingebroif.se som favoritbokmärke på din webbläsare? Förhoppningsvis har du det, för vi uppdaterar ju vår hemsida så gott som dagligen. Men nu är det hög tid att ändra adressen till www.laget.se/KIF. Båda adresserna har fungerat över en längre tid men i takt med att det blir dyrare att ha förstnämnda adress endast som en genväg så väljer vi att lägga ned den webdomänen när avtalet går ut.

Så ni kan redan nu prioritera www.laget.se/KIF!

onsdag 9 januari 2013

Januari är en svartvit månad


Vi är nio dagar inne i januari och det är dags för årets första inlägg i KIF-bloggen. Vi har nämligen en mängd olika klubbaktiviter att se fram emot i januari och därför tänkte vi tipsa om dem här, så att du kan skriva in dem i din kalender. Apropå det – du har väl fått KIF-kalendern för 2013?
Om inte, så kontakta kansliet eller besök idrottsplatsen.

Hur som haver, här är ett urval av det som händer i januari – utan inbördes ordning.

***

Damcupen med 2 x allsvenskt deltagande

Traditionen trogen står Damcupen redo att underhålla i helgerna två, med start nu på lördag den 12 då det väntar gruppspel. Så också på söndag den 13:e, sedan avslutar vi nästa helg med B-slutspel på lördagen och A-slutspel på söndagen. I fjor vann Sjöbo 1 efter en rafflande final mot Köpingebro, men i år får man tufft motstånd av allsvenska poplagen Kristianstad och Vittsjö. Sistnämnda lag kommer till start med bland andra två holländska landslagsspelare. Så vem vinner? Titta förbi sporthallen i Köpingebro och ta reda på det! Före, under och efter kan du hålla dig uppdaterad på cupens hemsida.

Årsfest

Inget nytt år utan att avrunda det föregående med en ordentlig klubbfest. Det blir mat, dryck, dans till liveband, prisutdelningar, avtackningar och mycket annat som du inte får missa! Den 26:e januari smäller det i Surbrunnsparken med start klockan 18. Inbjudan hittar du på klubbens hemsida under ”Dokument” och anmälan ska göras senast den 12 januari till Katta på
palmskan007@gmail.com


Årsmöte

Två dagar före årsfesten är det dags för det lika traditionella årsmötet. Klockan 19 den 24 januari är det dags att välja ny ordförande, nya styrelseledamöter och suppleanter samt folk till sektionerna bordtennis, fest, idrottsplats, kiosk, camping, sponsor, domaransvar ungdom och valberedning.

Medlemsavgiften 2013

Medlemsavgiften utgör en av de mest centrala inkomstkällorna i en förening, som knappast kan existera utan medlemmarnas hjälp. Senast den 31 januari vill vi ha in betalningarna – blanketten finns på hemsidan och hittas HÄR.

Herrarna cupspelar dubbelt

Herrtruppen är bredare än på mycket länge och det gör att vi kan ställa upp med två lag i Nils Holgersson-cupen i Skurup den 19-20 januari. Lag 1 spelar på lördagen och lag 2 på söndagen – åk gärna dit och stötta!

Pingis i seriespel

För första gången någonsin har KIF sina lirare i seriespel. Vi har ingått samarbete med Ale och spelar under deras flagg i division 5, där vi har såväl unga som äldre förmågor i spel. Ta en titt på lagets hemsida och sväng förbi när de spelar i sporthallen!